Mostantól online, elektronikusan, egy e-learning képzés segítségével készülhetsz fel az érettségire.
Az e-learning matematikaérettségi felkészítő képzés a matematikaérettségi 2017-től érvényes követelményeinek teljesítéséhez szükséges teljes elméleti és gyakorlati tananyagát tartalmazza a közép- és emelt szintű érettségire való felkészüléshez.

BEIRATKOZÁS TARTALOM

Részletek

Rendszerezd meglévő tudásod, pótold esetleges hiányosságaid, gyakorolj az érettségire a legmodernebb online módszerek segítségével!
Ebben a matematikaérettségire felkészítő képzésben a 2017-től érvényes matematikaérettségi követelményeihez szükséges teljes ismeretanyagot megtalálod.
Már elérhető a 19, tematikusan összeállított elméleti anyag, az azokhoz tartozó automatikusan, részpontozással kiértékelhető gyakorlófeladatok és tesztek közép- és emelt szinten, majd közép- és emelt szintű feladatsorokkal segítünk abban, hogy minél jobban ráhangolódj az írásbeli érettségire:

 • teljes feladatsorok közép- és emelt szinten,
 • automatikus kiértékelés, részpontozás, hogy pontosan tudd, mire vagy képes,
 • pontos és részletes visszajelzés, hogy értsd, mit csinálhattál volna jobban, esetleg hol rontottad el.
 • A szóbeli emelt szintű érettségire való felkészülésben a teljes kidolgozott tételsorral támogatjuk az arra vállalkozókat.
  Sok sikert kívánunk az érettségihez!
  Az e-learning matematikaérettségi felkészítő képzés a matematikaérettségi 2017-től érvényes követelményeinek teljesítéséhez szükséges teljes elméleti és gyakorlati tananyagát tartalmazza a közép- és emelt szintű érettségire való felkészüléshez.

  Matekérettségi tananyag demo:

  Beiratkozás a matematikaérettségi felkészítőre

  Általános tudnivalók
  (Amennyiben már korábban regisztráltál a Nexius Learning rendszerbe, akkor az 6. lépésnél kezdd a beiratkozást.)

  • Kattints a célcsoportodnak megfelelő ”Beiratkozás” gombra.
  • Kattints az ott megjelenő ajánlatnál az „Érdekel” gombra.
  • Amennyiben már korábban regisztráltál a Nexius Learning rendszerbe, akkor ugorj a 6. lépéshez, ha még nincs regisztrációd a Nexius Learning rendszerben, válaszd a Regisztráció lehetőséget.
  • Add meg az adataidat, majd kattints a „Regisztráció” gombra.
  • A regisztrációról e-mailben kapsz visszaigazolást. Kattints az e-mailben szereplő hivatkozásra, hogy regisztrációs szándékod megerősítsd.
  • Lépj be a Nexius Learning rendszerbe.
  • Bejelentkezés után kattints az ajánlat mellett szereplő „Beiratkozom” gombra.
  • A következő oldalon válaszd ki az oktatási intézményt / beírató szervezetedet.
  • Az intézmény megadása után a rendszer a kurzusba visz, ahol azonnal megkezdheted a tanulást.
  • A továbbiakban az „Aktuális” fülön fogod a kurzust megtalálni.

  Tanulói visszajelzések és minőségbiztosítási jelentés

  „Örülök, hogy létrehozták ezt a felületet. Nagyon segíti a tanulók érettségire való felkészülését, és szerintem a szaktanároknak is hasznos információkat tartalmaz.”

  A „Közép- és emelt szintű matematikaérettségire felkészítő e-learning kurzus” feldolgozását tanórai és tanórán kívüli keretek között, a tanulócsoportjaik tudásához és tempójához igazodva eredményes feldolgozását bemutató akkreditált pedagógus-továbbképzésen részt vevők véleménye egyértelműen megerősíti a fejlesztők azon feltevését, hogy alapvető igény a képzés a szaktanárok számára.

  „Nagyon élveztem a képzés minden percét. Az újszerű ötletek a XXI. századot képviselik. Az egyéni elvárásaimnak maximálisan megfelelt. Köszönöm szépen a lehetőséget! További hasznos, fejlesztő munkát kívánok!”

  Az e-learning képzés újszerűségét – azt, hogy a képzés elektronikusan, szabad időbeosztás szerint végezhető el –, mindenki nagy pozitívumként értékelte.

  A képzésben eddig részt vevőknek köszönjük megtisztelő véleményüket!

  Az eddigi képzési időszakok részletes minőségbiztosítási jelentése alább letölthető.

  MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI JELENTÉS

  További képzéseink: